Veleprodaja i maloprodaja
boja i lakova te alata i okova

Kako bi se postigla što brža i što izravnija opskrba radnih skupina na održavanju i gradnji objekata, Graditelj svratišta otvorio je vlastito skladište i prodavaonice građevinskog materijala, boja, lakova, alata i okova. Zbog velikoga izbora, niskih cijena i ljubaznosti prema kupcima, naše su prodavaonice brzo postale vrlo popularne, pa su nedavno modernizirane i proširene.

Naš novi 'Mini Bau-centar' postao je tako jedino mjesto u gradskoj jezgri Zagreba gdje kupci mogu nabaviti sav potreban materijal za uređenje i održavanje svojih domova, i što je isto tako važno, stručni savjet i preporuke za korištenje pojedinih materijala.

S obzirom na to da veće količine kupljenih proizvoda dostavljamo na adresu kupca, naš 'Mini Bau-centar' omiljeno je mjesto za kupnju mnogobrojnim obrtnicima i građevinskim poduzetnicima koji nabavljaju robu po veleprodajnim cijenama.

Jednostavno, 'Boje i lakovi' Graditelja svratišta prodavaonica je kakvu smo uvijek trebali i koja pokazuje da susretljivost stručno obrazovanih prodavača još uvijek ima prednost pred novovjekim "mega-skladištima-prodavaonicama" u kojima je kupac često prepušten sam sebi.

Posebne pogodnosti

Popust 10%

  • za gotovinsko plaćanje

 Dostava robe

  • za kupnju iznad 500 kn

Telefonske narudžbe

  • za poznate kupce