News

17. rujna 2011.

Hodočašće u Mariju Bistricu

Već treću godinu Uprava tvrtke GRADITELJ SVRATIŠTA d.o.o. za svoje je radnike i namještenike, poslovne partnere i prijatelje organizirala zajedničko hodočašće u svetište Majke Božje Bistričke.

U subotu, 17. rujna 2011.godine hodočastilo se u to naše nacionalno marijansko svetište. Dio vjernika stigao je, u pratnji stručnoga vodiča, iz obližnjega Laza pješice. Hodali su nekoliko sati i to Stepinčevim stazama. Zatim su se pridružili ostalim hodočasnicima na dogovorenom mjestu ispred crkve koje je na korištenje ustupila Turistička zajednica Marije Bistrice kako bi se postavio prigodni štand s okrjepom za sve sudionike.

More...


Uskoro u ponudi

DNEVNI NAJAM STANOVA u Zagrebu

U sklopu našeg projekta Mlinovi u Zagrebu, uskoro će u ponudi biti i dnevni najam stanova/apartmana.

Mlinovi_kuca_B_2.jpg

Kompleks Mlinovi, smješten u sjevernom (podsljemenskom) području Zagreba, zatvoren je sustav objekata s kontroliranim ulazom i ograđenim parkiralištem.

More...


Zagreb, 1.8.2011.

Otvoren novi Edukacijsko-poslovni centar –
Centar poslovne izvrsnosti Graditelja svratišta

Stalno nastojanje uprave društva Graditelj svratišta d.o.o. da unaprijedi poslovanje ulaganjima u obnovu tehničkih kapaciteta, ali i stručnim usavršavanjem i osposobljavanjem svih zaposlenih, rezultiralo je otvorenjem vlastita Edukacijsko-poslovnog centra – Centra poslovne izvrsnosti Graditelja svratišta

Edu-centar.jpg

More...


« Previous123Next »

Chronological News List