Graditeljstvo

Graditeljstvo je najstarija i najznačajnija grana tehnike. Ljudi su oduvijek težili da sebi i svojoj "obitelji" osiguraju ugodan dom – topao i suh.

Od  osnutka tvrtka GRADITELJ SVRATIŠTA uspješno razvija i obavlja djelatnost graditeljstva, kako u VISOKOGRADNJI tako i u dijelu NISKOGRADNJE, primjenjujući najnovija dostignuća graditeljstva kao primijenjene znanosti kakva ona i jest po svojoj definiciji.

Primjenom graditeljskih tehnika i vještina od darova prirode, izvornih ili prerađenih, planirano i osmišljeno sastavljamo nove tvorevine, predajući ih našim naručiteljima (sadašnjim i budućim generacijama) da se njima dugoročno koriste.

Odjel graditeljstva djeluje kao poseban odjel, ali je istodobno stalna potpora djelatnostima upravljanja i održavanja nekretnina te izgradnji telekomunikacijske infrastrukture. U sklopu  poslovanja nadopunjuju se stvarajući tako jedinstven sustav s kompletnom (cjelovitom) uslugom po sistemu "sve na jednom mjestu", kako bismo pružili cjelovitu i pravodobnu  uslugu na zadovoljstvo korisnika svih naših usluga.