Radionice

U sklopu Odjela visokogradnje već nekoliko godina djeluju radionice, i to:

STOLARSKA RADIONICA (Zagreb i Split)

Izrada i ugradba svih vrsta drvene stolarije i prateće opreme za izgradnju objekta, te uređenje i opremanje interijera (vrata, prozori, drvene obloge, namještaj, drvena stubišta i dr.).

DSCF6097.jpgRADIONICA ALUMINIJSKE BRAVARIJE

Izrada i montaža aluminijsko-staklenih stijena, vrata, prozora i drugih elemenata od ALU-profila, uključujući i njihova ostakljenja.

RADIONICA GRAĐEVINSKE (CRNE) BRAVARIJE

Izrada i montaža čeličnih konstrukcija i druge građevne bravarije.

ELEKTRO RADIONICA

Priprema i izrada elektro-razdjelnika i drugih potrebnih elemenata za instalacije jake struje u objektima koje gradimo i/ili održavamo.

U sklopu radionice je skladište elektromaterijala potrebnog za brzu realizaciju projekata, bez čekanja na isporuku vanjskih dobavljača.

me_radionica.jpg

MEHANIČARSKA RADIONICA

Brine se kako o održavanju velikoga voznog parka, tako i o održavanju i servisiranju građevinskih strojeva i druge opreme u vlasništvu društva, a i za poslovne partnere (kooperante) i naručitelje  –  za potrebe objekata (servis agregata i sl).

Stalno zaposleni i dobro uvježbani radnici (mehaničari i limari) uz pomoć kvalitetne dijagnostičke opreme i potrebnog alata, mogu vrlo brzo ukloniti svaki kvar, tako da su zastoji i čekanja zbog neispravnosti vozila, opreme i alata svedeni na minimum  –  ili bolje rečeno gotovo ih nema jer se prednost daje redovitom i preventivnom održavanju.