Pregled novosti

IZJAVE O POSTOJANJU / NEPOSTOJANJU SUKOBA INTERESA

Više...


OBAVIJEST O NABAVI - ZVONIGRADSKA 27

Postupak nabave za osobe koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi (NOJN). Na ovaj postupak nabave primjenjuju se odredbe propisane Javnim pozivom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, referentna oznaka poziva PDP_4c2.2, objavljenog 17.10.2016., za dodjelu bespovratnih sredstava za energetsku obnovu višestambenih zgrada, osiguranih iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

VIŠE...

Više...


TRAŽI SE!

  • Voditelj građevinskih radova/Građevinski tehničar-poslovođa (m/ž)

 

OPIS POSLA:

Vođenje manjih i jednostavnijih građevinskih radova na području Republike Hrvatske; organiziranje, upravljanje i nadzor nad resursima i radilištima; pomaganje voditelju gradilišta; koordiniranje radova ostalih izvođača na gradilištu; vođenje gradilišne dokumentacije i obračun/situiranje izvedenih radova.

UVJETI:

Iskustvo u organizaciji, upravljanju, radu i nadzoru iz područja građevinskih radova, poželjno poznavanje izrade i vođenja gradilišne dokumentacije kao i upravljanjem sa više timova radnika odnosno više projekata istovremeno, poželjno je imati položen stručni ispit iz područja graditeljstva te upis u Komoru ovlaštenih voditelja radova/građenja.

Vozačka dozvola: B

Vještine: Word, Excel, Outlook, Internet, AutoCAD

U obzir dolaze kandidati sa i bez radnog iskustva.

ŠTO NUDIMO:

Službeno vozilo, laptop i mobitel, dodatne edukacije, osposobljavanja i certificiranja u struci.

Stalni radni odnos.

 

Prijave do 31.03.2019.

KONTAKT:

01/ 4501 450

info@graditeljsvratista .hr

FAX: 01/ 4572 829

Više...


« Prethodno123456...13Sljedeće »

Vremenski pregled