O nama

ht_utrine.20050429_12.jpgNaše je građevinsko poslanje vrhunska materijalizacija novoga i održavanje postojećega. Na društveno opravdan način. Činimo sve kako bismo u tome bili najbolji, a Vi što zadovoljniji.

Za nas to nije samo profesionalno građevinarsko "moranje". Nemila sudbina osnivača Graditelja svratišta, koji su se radi gradnje umjetnoga jezera 1968. zajedno s oko tri tisuće ljudi morali iseliti iz svojih domova u dolini rijeke Rame (tadašnji srez Mostar), ojačala je ne samo njihovu osobnu, nego i profesionalnu opredijeljenost.

Jer, ako kao dijete izgubite svoj dom, čini vam se da su svi ostali  –  'svratišta'. I tada odlučite da sve što ćete u budućnosti graditi i održavati, mora biti i 'više nego trajno'.

Zato mi 'naša svratišta' zidamo što čvršće možemo i završavamo ih preciznošću koja prerasta u ljepotu. Nadajući se da će tako građevine koje zidamo i održavamo za Vas, svojom snagom same otkloniti pomisao da bi možda mogle biti  'potopljene'.

Naglasci

Organizacija

Danas Graditelj svratišta d.o.o. sa svojim povezanim društvima  – 
GS Telekomom i GS uslugama, zapošljava više od 350 ljudi, raspolaže s više od 160 voznih jedinica,  mnogobrojnom građevnom mehanizacijom i opremom, te djeluje na cijelom području Republike Hrvatske zahvaljujući svojim uredima u Osijeku, Puli, Rijeci i Splitu.

Ugled

Poslovni uspjeh stečen u proteklim godinama rezultat je znanja, zajedničkog rada i zalaganja, te iskustva i stručnosti svih naših zaposlenika. Stalno praćenje tehnoloških noviteta, te kontinuirano ulaganje napora i sredstava u obnovu strukture i kapaciteta strojeva i opreme, znatno pridonosi našem uspješnom rješavanju svih zadaća.