Naše ključne vrijednosti

sport_dv_novigrad.jpgMi smo nacionalni graditelji

Mi gradimo i održavamo zgrade i infrastrukturne objekte diljem naše zemlje.
To činimo vođenjem projekata iz Zagreba, gdje nam je sjedište, te iz regionalnih poslovnica u Osijeku, Splitu i Rijeci.

Kvaliteta, sigurnost i zaštita okoliša temelji su našeg rada. Sigurno je gradilište ono čisto i organizirano. To vodi prema kvaliteti, pa nema potrebe da se popravlja već učinjeno. Visoki standardi koje slijedimo omogućili su nam da među prvima u struci uvedemo međunarodne standarde gradnje i održavanja:

Sustav upravljanja kvalitetom – HRN EN ISO 9001:2002.; Sustav upravljanja zaštitom okoliša – ISO 14001 i OHSAS 18001 / 2007. i Sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu – OHSAS 18001.

Taj naš sustav normi upravljanja kvalitetom omogućuje mnoge dodatne vrijednosti svima koji sudjeluju u realizaciji građevinskih projekata.

ist2_13503466-construction-plan.jpgZa ulagače

Detaljan nacrt i dokumentacija izvedbenog projekta olakšavaju odlučivanje o investiciji i omogućuju sigurnost u vrijednost njegove realizacije. Naš cjelovit sustav upravljanja kvalitetom nedvojbeno vodi prema tom cilju. Smanjuje troškove gradnje, skraćuje izvedbene rokove, pojednostavljuje primopredaju i olakšava dobivanje uporabne dozvole. A nakon početka korištenja objekta – smanjuje održavanje.

ist2_9022398-male-architects-with-blue-prints-in-hand.jpg

Za projektante

Dobro pripremljena izvedbena dokumentacija i precizno planirane izvedbene faze (rokovi) olakšavaju nadzor i smanjuju potrebu za dodatnim informacijama i provjerama. Zbog toga ništa ne treba mijenjati u izvedbi, što na kraju olakšava odobravanje izvedenoga.

Za kooperante

Točan plan i kvalitetno planiranje izvedbe, olakšavaju kooperantima i dobavljačima opreme planiranje i omogućuju im  bolje razumijevanje obveza. To stvara višu kvalitetu suradnje i precizno određuje očekivanu kvalitetu njihova rada.

Za krajnje korisnike

ist2_13696453.jpg

Završetak radova u planiranim rokovima i u visokoj kvaliteti, a kasnije i smanjeno održavanje te pozitivni dojmovi koje stvara kvalitetno izveden projekt, potvrda su i nagrada investitoru za sve njegove odluke.

Za budućnost

Društveno održivo graditeljstvo za nas nije tek 'farbanje u zeleno'. Oduvijek smo pratili nove tehnologije koje stvaraju dobrobit. I to ne samo materijalnu. Jer ugoda koju osjećamo u sebi i u prirodi prijateljski izgrađenim objektima ima posebnu vrijednost.

Jednostavno, kvaliteta nije samo tehnička. Ona potiče i mnogobrojne doživljaje. Zato je naše upravljanje njome podjednako usmjereno i na poštivanje čovjeka i prirode. Nove tehnologije građenja, građevinski elementi, izolacije i klimatizacija koje primjenjujemo, pa čak i boje, omogućuju rješenja koja su poslovni odgovor za bolju budućnost. Onu održivu.