Politika kvalitete Graditelja svratišta

ist2_12311246-business-people-at-construction-site.jpgDjelatnost

Graditelj svratišta bavi se građevinskim, obrtničkim i instalaterskim radovima u niskogradnji i visokogradnji, radovima na telekomunikacijskim mrežama te pruža usluge upravljanja i održavanja objekata.

Temeljne vrijednosti

U svojem djelovanju oslanjamo se na temeljne vrijednosti:

Stvaranje novih vrijednosti – Prednost korisniku – Inovativnost – Respekt – Integritet – Top kvaliteta

ist2_4621568.jpg

Vizija

Naša je vizija postati tržišni lider u razvoju i izvođenju visokokvalitetnih građevinskih, obrtničkih i instalaterskih usluga orijentiranih prema korisniku.

Misija 

Misija Graditelja svratišta jest obaviti građevinske, obrtničke i instalaterske usluge prema  narudžbi vanjskih kupaca, a najnovijim tehnologijama i kvalitetom usluga našim partnerima stvoriti konkurentsku prednost.

 

Obveza

ist2_4392304.jpg

Da bismo postizali, održavali i pojačavali te vrijednosti, trajno se obvezujemo:

zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnost, ali i obvezu stalno se razvijati i usavršavati; pribavljati najsuvremenije informatičke i komunikacijske resurse te ostalu opremu; kupcima / investitorima ponuditi optimalna i cjelovita rješenja; njegovati i razvijati partnerske odnose s kupcima i dobavljačima; postavljati si ambiciozne, no moguće ciljeve; primjenjivati i stalno poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja temeljnog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001; zaštititi zdravlje zaposlenika i zaštititi okoliš.

Na taj način ispunjavamo zadaću prema široj društvenoj zajednici.

 

U Zagrebu, 15. ožujka 2010.                                                                     Direktor društva:

Dragan Radić ing. građ.