Zagreb, 1.8.2011.

Otvoren novi Edukacijsko-poslovni centar –
Centar poslovne izvrsnosti Graditelja svratišta

Stalno nastojanje uprave društva Graditelj svratišta d.o.o. da unaprijedi poslovanje ulaganjima u obnovu tehničkih kapaciteta, ali i stručnim usavršavanjem i osposobljavanjem svih zaposlenih, rezultiralo je otvorenjem vlastita Edukacijsko-poslovnog centra – Centra poslovne izvrsnosti Graditelja svratišta

Edu-centar.jpg

Tako je početkom mjeseca svibnja u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa Mlinovi u Zagrebu počeo raditi novouređen i suvremeno opremljen Edukacijski centar. Korisnicima je na raspolaganju sva potrebna didaktička oprema i infrastruktura nužna za interaktivna multimedijska predavanja i prezentacije te će se na taj način omogućiti još kvalitetnije i uspješnije usavršavanje i izobrazba djelatnika našeg društva. Tako se na još jedan način ostvaruju trajni napori za postizanje što bolje cjelovite poslovne izvrsnosti Graditelja svratišta.

Još viša razina znanja i osposobljenosti zaposlenih u Graditelju osigurat će i dodatnu konkurentsku prednost svim korisnicama naših usluga, kako bi njihov uspjeh na kraju bio i dio našeg uspjeha.

Edukacijski centar
dostupan je i ostalima

Naš Edukacijski centar otvoren je i ostalima – kako poslovnim partnerima tako i onima kojima je povremeno potreban takav prostor. Uvjeti za dugoročnu suradnju bit će osobito povoljni.

Detaljniji prikaz našeg Edukacijskog potražite na stranicama Nekretnine / Edu-centar, a za podrobnije informacije, molimo, obratite se izravno

Andriji Mihiću, tel: 01/4585-482

Kronološki popis novosti